Den 23 januari 2022 höll vi årsmöte och medlemmarna röstade då fram vår kandidatlista med namn till den valsedel vi kommer ta fram till valet den 11 september. Som förstanamn röstades nuvarande gruppledare Jimmy Fors fram.

Vi är oerhört stolta över att kunna presentera en lista med hela 14 namn, en jätteökning mot de 6 namn som fanns på listan till valet 2018. Vi kan dessutom stoltsera med en bredd i såväl ålder som kön, yrkeskategorier och bostadsort. Med dessa mycket goda företrädare ser vi att vi kommer kunna attrahera samtliga väljargrupper på våra öar.

Nu kör vi!!!! SD EKERÖ VAL 2022

Kommunfullmäktigelistan i sin helhet:

 1. Jimmy fors
 2. Per Lönnestål
 3. Cecilia Fors
 4. Johanna Strömstedt
 5. Beatrice Timgren
 6. Linus Nilsson
 7. Johan Sundqvist
 8. Jonas Vikström
 9. Tina Miller
 10. Birgtta Persson
 11. Peter Andersson
 12. Björn Ulander
 13. Mikael Smedjegården
 14. Anders Andersson